Seneste nyt

Du kan læse flere nyheder på vores blog. Klik her
Køretime booking lanceret & forårskampagne!

Offentliggjort d. 02/05 2019

Vi har i dag lanceret en større opdateringen af NaviNem, og vi er glade for at kunne fortælle at vores booking-modul i dag er gået i luften! Opdateringen er et produkt af længere tids arbejde og udvikling, og vi er derfor rigtig glade for at kunne løfte sløret for, hvad vi har arbejdet på. Sammen med booking-modulet indeholder opdateringen også en lang række rettelser og forbedringer af eksistererende funktioner, og du vil opleve at mange funktioner lige har fået et ektra løft. For at komme godt i gang med booking-modulet har vi også valgt at lancere en lille kampagne sammen med opdateringen. Det betyder, at du lige nu får 50% rabat på hele dit abonnement i de næste 3 måneder (værdi 370,- kr) , hvis du opretter dit abonnement i denne måned. Kampagnen glæder for både nye og eksisterende kunder. Det er da værd at tage med! Mange glade hilsner, NaviNem-teamet

Opret flere kørelærere til din køreskole

Offentliggjort d. 17/05 2018

Hvis din køreskole har flere kørelærere tilknyttet, så har du nu mulighed for at oprette alle kørelærere på din NaviNem-konto. Som led i vores udviklingsplan, har vi nu gjort det muligt at oprette ekstra kørelærere til køreskolen, så I kan samle hele køreskolen under samme køreskole. Du opretter nye kørelærere under ”Min køreskole” ved at tilføje navn og e-mail adresse under ”Mine kørelærere”. Kørelæreren modtager derpå en e-mail med sine nye konto-oplysninger samt en beskrivelse af, hvordan man kommer i gang. Vi har valgt at tilføje denne nye funktion som en del af basis-abonnementet, så du betaler hverken ekstra pr. kørelærer eller ekstra pr. måned.

Vil du være med til at forme NaviNem?

Offentliggjort d. 08/05 2018

Vi arbejder hver dag målrettet på at gøre NaviNem til din foretrukne køreskole-platform, men vi har ét problem. For at kunne realisere vores vision, har vi brug for køreskoler, som vil være med os på vejen – Og derfor har vi brug din hjælp! Vores ønske er at forme NaviNem efter vores kunder og ikke omvendt – Sidder du derfor med forslag til nye funktioner eller ændringer af ekisterende, så vil vi hjertens gerne høre fra dig! Du kan sende dine idéer til vores e-mail hello@navinem.dk eller gennem vores kontakts-side.